Bajnokok Ligája

Ancelotti csak lehetőségekről beszélt a Valencia elleni kezdőt illetően

A Paris Saint-Germain szerdán Bajnokok Ligája mérkőzést játszik hazai pályán a Valenciával. A nyolcaddöntő visszavágója előtt a franciák vannak 2-1-es előnyben, de a Spanyolországban a hajrában kapott gól és Zlatan Ibrahimovic kiállítása miatt akár nehéz helyzetbe is kerülhetnek. Tisztában van ezzel Carlo Ancelotti vezetőedző is.

"Magabiztos vagyok. Szerintem a Valencia a szokásos játékát játssza majd, bár nem lepődnék meg, ha egy kicsit többet próbálnának kontrázni. Mi biztosan a saját játékunkat játsszuk, a saját erősségeinkre koncentrálunk. Szerintem nagy lehetőségünk van a negyeddöntőbe jutásra" - mondta az olasz szakember.

Carlo Ancelotti a PSG-Valencia Bajnokok Ligája mérkőzés előtti sajtótájékoztatón 2013-ban.

Ancelottit megkérdezték arról, hogy hogyan képzeli el a szerdai kezdőcsapatot, mivel több eltiltott játékosa is van, de ő konkrétumokról nem volt hajlandó beszélni: "Kevin Garneiro pótolhatja Zlatan Ibrahimovicot. Ez az egyik lehetőség. Igazából ő és Ezequiel Lavezzi a rendelkezésemre álló csatárok. David Beckham két meccsen játszott, mióta megérkezett hozzánk, és jól teljesített. A képességeit és a karakterét is hozzáteszi a teljesítményünkhöz. Épp olyan fontos, mint bármelyik másik játékosunk. Lehet, hogy játszani fog szerdán, hogy helyettesítse az eltiltott Marco Verrattit, de lehet, hogy nem."

A szerdán 20:45-kor kezdődő PSG-Valencia mérkőzésről élő szöveges közvetítést olvashattok a hatharom.com-on.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/int-champions_league-2012-2013-champions_league_final_stages/1382394