Honvéd

Kijött a minőségbeli különbség - Marco Rossi

A Honvéd hazai pályán súlyos, 4-0-ás vereséget szenvedett a Videotontól az NB I. 18. fordulójában. Marco Rossi a mérkőzés után elismerte, a második kapott gól után elveszett számukra a meccs.

"Az első gólig kiegyenlített volt a mérkőzés, mindkét csapat megszerezhette volna a vezetést. Az első kapott gól után egyenlíthettünk volna, de sajnos az ellenfél volt ismét eredményes. A második gól után elveszett a meccs számunkra. A második félidőben mindent megtettünk, de nem tudtunk szépíteni" - értékelt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Marco Rossi.

Az olasz vezetőedző elismerte, gyönyörű gólokat lőtt a fehérvári csapat. "Kiütközött a minőségbeli különbség, a Videoton sokkal jobb anyagai feltételekkel gazdálkodhat, minden szinten előttünk van. Az egyéni párharcokban is látszódott, hogy jobb az ellenfél játékosállománya. Nem akarok mentegetőzni, de azt sem szabad elfelejteni, hogy több hiányzónk is volt, Baráth, Ignjatovic és Délczeg személyében. Délczeg Gergelynek nagyon fontos szerepet szántunk volna az ellenfél kapuja előtt" - tette hozzá Rossi.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Budapest Honvéd-Videoton FC 0-4 (0-3)
Bozsik Stadion, 1500 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Mitrovic (25., 75.), Oliveira (30.), Kovács I. (37.)
sárga lap: Alcibiade (32.), Hidi (44.), Vernes (64.), illetve Tóth B. (61.), Brachi (77.)
 
Honvéd: Kemenes - Ikenne-King, Lovric, Pascariu, Alcibiade - Vécsei, Hidi, Ivancsics (Martínez a szünetben), Zivanovic, Diaby (Vernes a szünetben) - Lanzafame (Tchami 72.)
 
Videoton: Bozsovics - Brachi, Caneira, Vinícius, Héctor Sánchez - Oliveira (Torghelle 78.), Tóth B. (Gomes 63.), Kovács I. (Álvarez 60.), Mitrovics - Paraiba, Nikolics