Debrecen

Nem foglalkozunk a talajjal, ahhoz alkalmazkodunk, ami van - Kondás

A címvédő Debrecen a Kecskemét vendége lesz az OTP Bank Liga idei első fordulójában. Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője harcos ellenfélre számít.

"Az őszi mérkőzéseit néztük a kecskemétieknek, ez alapján megállapítható, hogy harcos játékot játszanak, és az edzőjük is ezt várja tőlük, ahogy olvastam – fogalmazott Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. - A KTE otthonában nem egyszerű játszani, mint ahogy máshol sem. Szezonkezdetről van szó, ilyenkor mindenki fel van töltődve. Biztos, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, de nekünk többet kell futni az ellenfélnél, harcosabbnak kell lennünk, és több gólt kell rúgnunk. Nem tudom, milyen lesz a talaj, de ezzel nem akarunk foglalkozni, mert ahhoz alkalmazkodunk, ami van."

A Loki játékosai közül Kulcsár Tamás betegség miatt nem tart a csapattal míg Selim Bouadlának és Lucas Marcolininek időre van szükségük, amíg utolérik a többieket, hiszen korábban sérüléssel bajlódtak, és sokat kihagytak. Nenad Novakovics, Szűcs István, Mamadou Wague és Bernáth Csaba a rehabilitációjukat végzik, így rájuk sem számíthat a szakmai stáb.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/otp-bank-liga-nb-i-2012-2013/1252524