NFL

Már harmadik műtétjén esett át a Patriots óriása

  • Molnár Dávid

Három hónapon belül harmadszor műtötték meg Rob Gronkowskit, a profi amerikai futball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots játékosát. Gronkowskit ezúttal a második operáció után keletkezett fertőzés miatt kellett megoperálni, de a Patriots szerencséjére a játékos előreláthatólag felépül a szeptemberi kezdésre.

Rájár a rúd Rob Gronkowskira az utóbbi időszakban, bár akik jobban figyelemmel követik az életét a bulvárlapokon keresztül, azok talán méltónak találják a sors eme büntetését, amit a New England Patriots játékosa kénytelen elviselni. Gronkowskit a holtszezonban már számtalan bulin fényképezték le partizás közben, néha akár meztelen felsőtesttel, így a példakép imidzse jelentősen leromlott az utóbbi időszakban.

Gronkowskinak azonban van más baja, mint a bulvárlapokkal foglalkozni, hiszen az óriás termetű tight endnek december eleje óta már harmadszor kellett kés alá feküdnie. Gronkowski még a tavalyi alapszakasz 11. hetében sérült le az Indianapolis Colts ellen, majd öt hét kihagyás után a playoffban ismét játszott, de már a mérkőzés elején távoznia kellett, miután ismét kiújult karsérülése. Január 14-i műtétje után 4-6 hetes regenerációs időt jósoltak neki az orvosok, azonban egy fertőzés miatt a napokban ismét műteni kellett őt.

A Patriotsnak egyelőre nem kell aggódnia Gronkowski miatt, hiszen a szeptemberi szezonkezdetre mindenképpen felgyógyul a játékos, hacsak a nagy bulizások közepette valamilyen szerencsétlen balesetet nem szenved.