Férfi kézilabda NB I

Ez volt a pokol - Skaliczki László

Az MKB Veszprém nyolcgólos győzelmet aratott a férfi kézilabda NB I-ben a Pick Szeged ellen. Skaliczki László, a Tisza-partiak vezetőedzője felindult állapotban értékelt a meccs után.

Skaliczki László (Pick Szeged): "Nagyon dühös vagyok. Többet érdemelt volna a csapatom, nem azt, amit itt kaptunk. Ez volt a pokol. Ilyen hangulatban nem is könnyű kézilabdázni. Ismerem a hibáinkat, a sajátjaimat is, de nem ezt érdemeltük. Minden tekintetben kemény volt a Veszprém, a legtöbbször már túlságosan is, ilyen körülmények között nehéz dolgozni.

Mikler Roland (Pick Szeged): "Támadásban egy kicsit tanácstalanok voltunk, kettős emberelőnyben sem tudtunk kihasználni lehetőségeket. Éreztük, hogy 30 gólt fog lőni a Veszprém, legalább ennyit nekünk is kellett volna."

Nagy László (MKB Veszprém): "Támadásban és védekezésben is fegyelmezettek voltunk, szerettünk volna minél nagyobb különbséggel nyerni. Ennek ellenére továbbra is hullámvölgyben vagyunk, de a védekezésünkkel szerencsére így sincs gond."

Császár Gábor (MKB Veszprém): "Nagy élmény volt ilyen közönség előtt játszani. A nyolcgólos győzelem egy kis nyugalmat ad, annak ellenére is, hogy gödörben vagyunk."

Forrás: www.delmagyar.hu