Török foci

Drogba kórházba juttatta a spanyol csatárt - videó

A török Süper Liga hétfő esti mérkőzésén a listavezető Galatasaray 4-2-es győzelmet aratott hazai pályán a Orduspor ellen. Az isztambuliak kétgólos hátrányból kezdték meg a második félidőt, de sztárjainak hála fordítani tudott a piros-bordó alakulat.

Drogba meglátogatta Barralt a kórházban

Ritkán látható góllal indult meg a gólgyártás a Galatasaray hétfő esti bajnokiján. A mérkőzést végül az esélyeknek megfelelően a Wesley Sneijdert és Didier Drogbát is foglalkoztató Galata nyerte meg, noha a szünetben még 0-2-t mutatott az eredményjelző. A második félidőben Burak Yilmaz duplázott és egy gólpasszt is kiosztott és Sneijder is megszerezte első bajnoki gólját.

A második félidőben egy szögletet követően percekig állt a játék, miután Didier Drogba és David Barral csúnyán összefejelt. A 75. percben történt eset után mindkét játékos azonnal a földre huppant, de az Orduspor spanyol légiósa eszméletét is vesztette. Az orvosok azonnal berohantak a pályára, majd mentővel kórházba szállították a játékost, ahol szakszerű ellátásban részesült. Drogba tudta folytatni a játékot.

Az elefántcsonparti támadó emberi nagyságát mutatja, hogy a lefújás után azonnal besietett az isztambuli kórházba, ahol meglátogatta a  már mosolygó Barralt.