Átigazolás

Cavaniért Benzemát is feláldozná a Real Madrid

Bár színtisztán készpénzzel nem tudja kifizetni a Real Madrid a napolis Edinson Cavani vételárát, Florentino Pérez mégis meg szeretné szerezni az uruguayi csatárt. A királyi gárda elnöke ennek érdekében 25 millió eurót és Karim Benzemát küldene Nápolyba.

Gonzalo Higuaín után újabb Real Madrid-támadóval kötötte össze egy olasz klub nevét az itáliai média. Igaz, ezúttal nem a Juventusról van szó, hanem a Napoliról. A nápolyiak uruguayi támadóját, Edinson Cavanit régóta szívesen vinnék a spanyol fővárosba a királyiak, viszont elrettenti őket a remek formában levő, idén 21 bajnokin 18 gólt szerző center 63 millió eurós kivásárlási ára. Diego Maradona egykori csapatának filmproducer elnöke, Aurelio De Laurentiis szerint nem is tudnák a blancók kifizetni az említett összeget, akik viszont mindenféleképpen szeretnék megszerezni a Palermóból való megérkezése óta világklasszis szintet produkáló csatárt.

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez így alternatív megoldásként 25 millió eurót és Karim Benzemát kínált a campaniaiaknak. A franciát még annak idején, 2009 nyarán 35 millió euróért igazolta le a Lyontól, alig néhány nappal Cristiano Ronaldo és Kaká megszerzése után.