Férfi kézilabda BL

A szellemiség rendben van, a szakmai hibákon dolgozunk - Skaliczki László

A Pick Szeged 26-21-es Dinamo Minszk elleni győzelmével növelni tudta továbbjutási esélyeit a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A csapat vezetőedzője, Skaliczki László a Digi Sport műsorában mondta el véleményét a mérkőzésről.

"Egy jó csapatmunka volt, szakaszokat teljesítettünk jól. Mikor valamilyen szinten elfáradtunk, nem tudtunk változtatni, de jól jöttünk bele a végjátékba, fontos gólokat szereztünk. Az első félidő egy remekül megkomponált dolog volt, ebben kicsit el is fáradtunk."

"Nem vagyok aggódós típus, tudtam amikor a Minszk felzárkózott, hogy egy sorozatot meg lehet szakítani, a hajrában Sulc nagyon fontos gólt lőtt, ami átbillentett minket. Még egyszer mondom, csapatmunka volt, mindenki sajnálta, amit korábban nem tett hozzá a teljesítményhez. A szellemiséggel nincs gond, a szakmai hibák megvannak, de azért van az edzés, hogy ezen javítsunk."

"Örülök, hogy - ha esetleg nem is jutunk tovább -, a hazai közönségtől úgy búcsúzunk, hogy úgy emlékezhetnek, talán érdemes volt kijönni a mérkőzéseinkre. A továbbjutás a mi meccsünktől is függ és a Zagreb-Schaffhausentől is."