Kajak-kenu

Interneten keres állást a kajakosok sikerkovácsa

Az egyik közösségi oldalon keres munkát Sári Nándor, hazánk egyik legsikeresebb kajakedzője.

Az egyik közösségi oldalon keres munkát Sári Nándor,A szakember szerződése 2012. december 31-én járt le a Kőbánya SC-nél, azóta nincs munkája. "Nem érzek rossz szájízt a kőbányaiakkal szemben, korrektek voltak, rendesen kifizettek, de elfogytak a versenyzők – mesélte Sári a Blikknek.

Az edző akinek irányításával a Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Horváth Gábor, Vereckei Ákos, majd Kovács Katalin és Janics Natasa olimpiai bajnoki címeket szerzett. "A múlttal nem is érdemes túl sokat foglalkozni, inkább előretekintek, szeretném, ha harmincéves edzői pályafutással a hátam mögött újra találnék munkát. Dolgozni szeretnék..." - mondta Sári Nándor.

"Azért az edzősködésről sem mondtam le. Érdeklődők mostanában is voltak, csak ahhoz vízfelületre és motoros hajóra lenne szükség, a stopperórám és a tudásom még megvan" – tette hozzá.

Sárit 2000-ben, a sydneyi olimpiát követően - ahol tanítványai két aranyat nyertek - az év legjobb edzőjének választották meg a hazai sportújságírók. Most végső elkeseredésében a Facebook-oldalán osztotta meg helyzetét ismerőseivel, barátaival. "Több mint 30 éves kajak-kenu edzői múlttal munkát keresek! Segítségeteket előre is köszönöm!" - írta.