Ökölvívás

Erdei Zsolt szakkommentátor lesz

Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok szakkommentátorként működik majd közre Sport Televízió 13. menet című új bokszmagazinjában.

A csatorna hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, az új műsor a profi ökölvívó gálák legfontosabb, legérdekesebb pillanatait foglalja majd össze a jelenleg Hamburgban készülő Madár segítségével. A 38 éves, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok az orosz Gyenyisz Gracsov elleni monte-carlói ütközetre készül.

"A Chello Central Europe igyekszik előre menekülni a gazdasági válságból, az új műsorok bevezetése után most a körítés megújítása következett" - mondta Málnay B. Levente, a Sport TV-t üzemeltető Chello Central Europe vezérigazgatója utalva a csatorna új stúdiójára, amely a kedd esti Celtic-Juventus labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés alkalmával debütál.

A Sport TV a közelmúltban a XV. kerületbe költözött, ahol egy helyszínen tudja gyártani az összes műsorát. Málnay B. Levente kijelentette: hisznek a 250 millió forintos beruházás megtérülésében.

"Az új stúdióban a kor igényeinek megfelelően hat HD-kamera segítségével sugárzunk majd" - mondta Máté Pál főszerkesztő.

Málnay B. Levente hozzátette, a közeljövőben még egy új műsor bevezetését tervezik, de erről részleteket még nem árult.