Magyar válogatott

Dzsudzsák Balázs nagyot dobbantana Oroszországból - videó

A magyar válogatott 26 éves szélsője az MLSZ TV-nek az 50. válogatottsága kapcsán mesélt érzéseiről, még a fehéroroszok elleni meccs előtt.

Dzsudzsák Balázs szívesen váltana

Dzsudzsák Balázs a szerdai, Fehéroroszország elleni meccsen ötvenedik alkalommal lépett pályára a válogatottban, a jeles alkalmon ráadásul csapatkapitányként vezette ki társait a pályára Törökországban. A szélső az MLSZ TV-nek elmondta: az sem bánná, ha "csak" hetven válogatottságig jutna pályafutása során, amennyiben ebbe belefér egy világ- vagy Európa-bajnokságon való részvétel is.

"Az, hogy huszonhat évesen el tudtam érni az ötven válogatottságot, önbizalmat és lökést adhat a jövőre nézve, akár még válogatottsági rekord is összejöhet a későbbiekben. Persze, ha hetvennél megállnék, de közben összejönne egy Eb, vagy egy vb, annak is ugyanúgy örülnék. Sokat azért nem gondolok erre, mert nem a mérkőzések száma határozza meg, hogy miként teljesít valaki a válogatottban" - fogalmazott Dzsudzsák, aki az MLSZ TV-nek beszélt a róla szóló átigazolási pletykákról is.