Milan

Nekünk nem Messink van, hanem Szuper Mariónk - Galliani

Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke elragadtatva beszélt az együttesben vasárnap két góllal bemutatkozott Mario Balotelliről, s a csapat fiatal támadósoráról, melynek játéka a Barcelonára emlékezteti.

Galliani szerint Balotellivel barcelonai futballt játszik a Milan

A 68 éves sportvezető az Udinese ellen 2-1-re megnyert találkozót követően áradozott a Manchester Citytől múlt héten érkezett olasz válogatott játékosról, illetve a vele kiegészült csatártrióról, mellyel kapcsolatban külön kiemelte, hogy annak tagjai - Balotelli, Stephan El Shaarawy, Mbaye Niang - együttesen 60 évesek.

"Igazi klasszis játékos. Nekünk nem Messink van, hanem Szuper Mariónk" - folytatta a méltatást Galliani, majd hozzátette, ő biztos abban, hogy a csapat támadósora miatt évekig nem kell aggódnia a Milannak.

Massimo Allegri, a csapat vezetőedzője szintén dicsérte Balotellit, emellett azonban jelezte, félti őt, mivel túl nagy nyomás nehezedik rá. "Mario még csupán 22 éves, rengeteget fog még fejlődni. Ugyanakkor technikailag és fizikailag is rendkívüli képességei vannak, s azt hiszem, a Milanban a csúcsra érhet" - nyilatkozta a szakember.

Az Udinese elleni találkozót a milánóiak a ráadásban kapott büntetővel nyerték meg, amivel kapcsolatban Allegri elismerte, hogy a játékvezető jogtalanul ítélte azt meg együttese számára.