Alpesi sí

Személyi testőrök védik Lindsey Vonnt a világbajnokságon

  • VNA

Csak a versenyzésre akar koncentrálni, ezért szponzorától személyi testőröket kért a schladmingi alpesi sí világbajnokság idejére.

Hatalmas felhajtás előzi meg a jövő héten Schladmingban kezdődő alpesi sí világbajnokságot. Az eseményre összesen 400.000 szurkolót várnak a helyszínre az osztrák szervezők, így nem csoda, ha a versenyzők aggódnak a nyugodt körülmények miatt. Mivel nem csak Ausztriából, de a közelben lévő Németországból is rengeteg újságíró érkezik majd a világbajnokság helyszínére, így a legjobb sízők számára nem lesz egyszerű nyugodt környezetet teremteni. Ettől tart az amerikai Lindsey Vonn is, aki szombati bejelentése alapján személyi testőröket fog "használni" saját nyugalma érdekében.

Vonn elmondta, hogy ebben a szándékában egyik fő szponzora, az osztrák Red Bull nyújt majd neki segítséget. "Segítenek nekem abban, hogy megfelelő módon tudjak közlekedni és mozogni a versenyek idején, anélkül, hogy mindenhol fennakadnék. Jobb óvatosnak lenni, mint aztán menet közben megijedni a tömegtől" - nyilatkozta Vonn, aki attól tart, hogy túl sokan lennének kíváncsiak a  közelmúltban egy amerikai újságban "megszellőztetett" depressziós időszakára, valamint a pletykák szerint a golfozó Tiger Woods-szal alakulóban lévő privát kapcsolatára is.