Átigazolás

Mancini megerősítette Balotelli távozását és sajnálkozik

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini a keddi, Queens Park elleni bajnokiját (0-0) követően megerősítette, Mario Balotelli elhagyja a klubot és az AC Milanhoz szerződik.

"A két klub még tárgyal róla, talán szerdán pont kerül az ügy végére. Mario szerdán orvosi vizsgálatra megy. Nagyon sajnáljuk, hogy elmegy, mert szerettük Mariót. Most adódott előtte egy nagy lehetőség, hogy hazatérjen Olaszországba és egy másik topcsapatnál, a Milannál játsszon. Remélem, Mario tovább fejlődik, és bizonyítani tud, mert ha keményen dolgozik és megmutatja, mi rejlik benne, Európa egyik legjobbja lehet belőle" - nyilatkozta Mancini honfitársáról.

"Négy napja még nem volt semmi, két napja kezdték meg a tárgyalásokat a klubok. Nem tudom, pótoljuk-e őt mással, három csatárunk van, a piac még két napig tart nyitva, ilyenkor már nehéz új játékost igazolni" - tette hozzá a menedzser.

Sajtóhírek szerint a balhés csatár 2017 nyaráig ír a vörös-feketékhez, akik 20 millió euró körüli összeget fizetnek a 22 esztendős játékosért. Umberto Gandini, a Milan egyik vezetője Twitteren is "félhivatalossá" tette az átigazolást.