NFL

Alicia Keys egyedi himnusz-változattal készül a SuperBowlra

  • VNA

A művészek számára is hatalmas presztízs, ha valaki az amerikai futball bajnokság döntője, a SuperBowl előtt élőben énekelheti el az amerikai himnuszt.

Az már korábban eldőlt, hogy ebben az évben a tizennégyszeres Grammy-díjas énekesnő, Alicia Keys fogja elénekelni az NFL nagydöntője, a magyar idő szerint február 4-én, 00:30 órakor kezdődő Super Bowl előtt az Egyesült Államok himnuszát. A népszerű művésznő - 2005 és 2008 után- már harmadszor szerepel a Super Bowlon, ennyiszer pedig egyetlen előadó sem énekelhetett még a világ legnézettebb sporteseményén, amelyet tavaly csak az USA-ban 111 millió néző tekintett meg. Alicia Keys most ráadásul azzal is meglepte a napokban a közvéleményt, hogy bejelentette, egyedi himnusz-változattal készül az eseményre, így ne a megszokott módon előadott nemzeti opuszra számítsanak az emberek.

Az már korábban eldőlt, hogy a San Francisco 49ers és a Baltimore Ravens mérkőzésének félidejében a show műsort Beyonce színesíti majd és korábban arra is fény derült, hogy a New Orleansban sorra kerülő Super Bowl-hétvége során Stevie Wonder és Justin Timberlake is szerepet kap