Bulvár

Szakított a magyar sport álompárja

Véget ért az olimpiai bajnok kajakos, Dombi Rudolf és az úszó Verrasztó Evelyn kapcsolata.

A páros két és fél év után szakított egymással. Dombit nem viselte meg az elválás, előre tekint, rengeteget edz, hogy sportolótársával, Kökény Rolanddal továbbra is a világ legjobbjai maradjanak.

"Békességben elváltunk Evelynnel, mindketten úgy éreztük, már nem lángol a szerelem kettőnk közt – beszélt a szakításról a Borsnak a Londonban K-2 1000 méteren olimpia bajnok kajakos. – Természetesen nem jó érzés, hogy már nem alkotunk egy párt, de nincs időm búslakodni, hiszen napi négy-öt óra kőkemény fizikai alapozással készülünk Rolanddal az idei megmérettetésekre. Szeretnénk világbajnokok lenni, mert az még hiányzik a repertoárunkból."

Dombi hamarosan beköltözik első saját otthonába, egy a bajnoki jutalmából vásárolt, száz négyzetméteres budai lakásba. Amíg erre sor kerül, addig az egyik szponzora, egy négycsillagos újpesti szálloda és élményfürdő vendégszeretetét élvezi.

"Nemrég felmondtam az albérletemet, ám még tartanak az utolsó simítások a lakásomon, ezért az elmúlt két hétben ismét otthon, Újpesten laktam a szüleimnél. Nem akartam már a terhükre lenni, és éppen kapóra jött a támogatóm felajánlása. Habár a versenyek, a felkészülések idején is sok időt töltünk szállodákban, szeretem a hangulatukat. Ráadásul, ahol az elkövetkezendő néhány napot töltöm, ott a jakuzzitól, a szaunán és a masszázson át a konditeremig rengeteg extra szolgáltatás áll a rendelkezésemre."