NFL

Stevie Wonder is fellép a SuperBowl-hétvégén

A SuperBowl szünetében fellépő Beyonce mellett Stevie Wonder és Justin Timberlake is színesíti az NFL nagydöntőjének hétvégi programját.

Ugyan nem a NFL döntőjének számító SuperBowl mérkőzés szünetében, de a New Orleansban sorra kerülő finálé hétvégéje során fellép Stevie Wonder is. A 62 esztendős, a Rock & Roll Hírességek Csarnokába is beválasztott énekes-zenész egy nappal a február harmadikán sorra kerülő SuperBowl előtt a Wyndham RiverFront Hotel előtt felállított színpadon mutatja be produkcióját, amelyet az eseményt szervezők tájékoztatása szerint egy nagy sörgyár szponzorál.  Ezen az estén egy másik sztár is fellép majd a döntő köré időzített felvezető televíziós műsorban, négy év után ugyanis ismét koncertet ad Justin Timberlake.

Az már korábban eldőlt, hogy az idei SuperBowl sztárfellépője Beyonce lesz, aki a mérkőzés szünetében a stadion közepén adhatja majd elő dalait. Stevie Wonder már a 2006-os döntő előtti programban is fellépett egyszer a SuperBowl-hétvégén, amelyet az alábbi videó örökített meg: