Felkészülés

A Videoton FC nagyon jó csapat - Dan Petrescu

A Videoton labdarúgócsapata 0-0-s döntetlen ért el Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva ellen a spanyolországi edzőtáborban rendezett felkészülési mérkőzésen.

A Videoton vezetőedzője, José Gomes az ellenfél edzőjével, Dan Petrescuval együtt értékelte a találkozón látottakat a vidi.hu-nak.

José Gomes: "A támadásainknak még agresszívebbeknek kell lenniük, és a labdatartásunkat is szeretnénk még tovább javítani. Azzal azonban tisztában kell lenni, hogy egy nagyon erős csapattal játszottunk a mai napon. Szervezetten és jól védekezett a Dinamo Moszkva, tehát nem volt könnyű dolgunk a támadásokkal. Van még hova fejlődnünk, azonban összességében elégedett vagyok a látottakkal."

Dan Petrescu: "Igazságos eredmény született. Mi a felkészülés elején járunk, 10 napja kezdtük el a munkát. Ez volt a második felkészülési mérkőzésünk, és annak ellenére, hogy a sok edzés miatt fáradtabbak vagyunk, elégedett vagyok a teljesítményünkkel. A Videoton FC nagyon jó csapat, ezt tavaly Törökországban is megtapasztalhattam a Kuban Krasznodar vezetőedzőjeként, most azonban talán még annál is erősebbek. Ráadásul új edző érkezett a csapathoz, és látszott, hogy minden játékos bizonyítani szeretne. Ahogy mondtam, az eredmény reális, a mutatott játékunkkal pedig elégedett vagyok."