Australian Open

Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést - Babos Tímea

Babos Tímea három szettben kapott ki francia ellenfelétől az 1. forduló 2. játéknapján.

Babos Tímea búcsúzott az Australian Opentől

Ahogy arról már korábban beszámoltunk Babos Tímea drámai mérkőzésen búcsúzott az Australian Opentől, miután három szettben kikapott a francia Kristina Mladenovictól az 1. forduló második játéknapján.

"Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést! A végén már azt gondoltam, hogy hosszú idő után végre ismét összejön a győzelem" - nyilatkozta Babos a menedzsment tájékoztatása szerint. Hozzátette: arra büszke volt, hogy ismét a korábbi "küzdős" önmaga volt a pályán, és egy pillanatra sem adta fel. Elmondta: az első szettben Mladenovic nagyon magas szinten játszott, szinte "le akarta ütni" a pályáról, ugyanakkor pozitívumként élte meg, hogy visszajött a mérkőzésbe és erővel is bírta.
"A harmadik szett végén balszerencsés voltam a két breaklabdánál. Az elsőnél menet közben fordult meg a széljárás, ez megzavart, a másodiknál pedig a kemény returnöm kevéssel a pályán kívülre ment. Utóbbinál talán szerencsésebb lett volna, ha biztonságit ütök" - fogalmazott.

Babos párosban még érdekelt a melbourne-i viadalon a brit Laura Robson oldalán. Szerdai elsőfordulós ellenfelük az Anasztaszija Pavljucsenkova, Lucie Safarova orosz, cseh kettős lesz. "Szerintem a páros nem lesz rossz, Laura Robson egyesben jól játszott, az utóbbi időben én is jól játszottam párosban" - tette hozzá Babos.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.