NB II

Egy hónappal a hosszabbítás után kirúgták a Vasas edzőjét

A Vasas Futball Club Kft. a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott Szapor Gáborral, az NB II-es labdarúgócsapat vezetőedzőjével.

Szapor Gábort októberben nevezték ki az angyalföldiek élére, decemberben 2013. június 30-ig hosszabbított vele a vezetés. Most a német Dirk Berger váltja a kispadon.

"Bizonyára sokak számára meglepő a hír, hiszen a másodosztályú pontvadászatban a második helyen várja a Vasas a tavaszi folytatást, a Magyar Kupában pedig a legjobb 8 közé jutott a csapat. A német tulajdonos döntése közlésekor kiemelte, hogy a csapat eredményei és pozíciója tiszteletet parancsol, mely a vezetőedző munkáját is dicséri. A döntés ismertetésekor a tulajdonos és a klub vezetése elismerését és köszönetét fejezte ki Szapor Gábor vezetőedzőnek és sok sikert kívánt neki a jövőbeni munkájához. A Vasas NB II-es labdarúgócsapatának felkészülése Dirk Berger szakmai irányításával folytatódik tovább, aki beleillik a klub hosszabb távú koncepciójába" A hétfő mai két edzést Tóth András és Gróf Attila edzők vezénylik, a Németországból érkező új vezetőedző a ma délutáni edzéstől veszi át a csapat irányítását" - olvasható a Vasas közleményében.