Australian Open

Bagdatisz tavaly ütőket tört, idén headbangelve jutott tovább - videó

  • VNA

Nem kellett sokáig várni az első Markosz Bagdatisz-videóra az idei ausztrál bajnokságon, a ciprusi teniszező mindig hálás téma az operatőröknek.

Hétfőn hajnalban vette kezdetét az Australian Open tenisztorna, ahol az első fordulóban rögtön egy öldöklő csatába bonyolódott bele a ciprusi Markosz Bagdatisz. A 2012-es tornán emlékezetes ütőtörésével nagyot alkotó játékos most egy ötszettes mérkőzésen jutott tovább a spanyol Ramos ellen, a találkozó közben pedig az őt minden évben lelkesen buzdító ciprusi szurkolók ritmusára headbangelt...

Aki esetleg nem emlékezne a 2012-es balhéra, azok kedvéért megmutatjuk, hogyan lehet villámgyorsan négy teniszütőt megsemmisíteni, avagy tombolás Bagdatisz-módra. Az alábbi videó másfél milliós nézettsége önmagáért beszél...

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.