Australian Open

Arn Gréta túljutott a selejtezőn, három magyar hölgyért szoríthatunk a főtáblán

Arn Gréta közel háromórás meccsen, döntő szettben legyőzte a horvát Tereza Mrdezát az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének utolsó körében, így a világranglistán 113. magyar játékos főtáblára jutott.

A hazai szövetség beszámolója szerint az 56 perces első szettben a játékosok nagyon agresszívnak bizonyultak fogadóként, Mrdeza kétszer vette el Arn adogatását, míg a magyar háromszor tette meg ugyanezt Mrdezáéval, de a második szettben is hasonló volt a játék képe, összesen hétszer brékeltek a játékosok, de ezúttal a horvát jött ki belőle győztesen

A döntő játszmában is folytatódott ez a csata, ám Arn tudta többször elvenni ellenfele szerváját, és a meccs során mindössze két ponttal többet szerezve 6:4, 5:7, 6:4-re megnyerte a majdnem három órás csatát. Arn ezzel csatlakozott az alanyi jogon főtáblás Babos Tímeához és Czink Melindához.

Selejtező, 3. forduló:
Arn Gréta-Tereza Mrdeza (horvát) 6:4, 5:7, 6:4
Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.