Karrier

Nem egyeztem meg senkivel, az U21-es csapattal készülök - Juhász Roland

Türelmet kér Juhász Roland, aki az ügyeit intéző F-Group menedzserirodán keresztül közleményét adott ki. Egyelőre nem egyezett meg senkivel, továbbra is az Anderlecht játékosa.

Juhász

Belga információk szerint Juhász Roland megegyezett a Trabzonsporral, az átigazoláshoz már csak a török klub és az Anderlecht megállapodása hiányzott. Az F-Group menedzserirodán keresztül Juhász cáfolta a hírt.

Örülök, hogy sokakat érdekel a sorsom, jól esik a magyar futballszurkolók támogatása. Értékelem, hogy rengetegen bíznak abban, hogy mihamarabb megoldódik a jövőm. Ugyanakkor tisztelettel kérek mindenkit, legyen türelmes, és ne higgyen a pletykáknak. Olvasom a híreket, folyamatosan kapom a telefonokat, holott én nem egyeztem meg senkivel, mi több, egyetlen klubbal sem tárgyaltam még. Nem utaztam el sehova, itt vagyok Brüsszelben, és az U21-es csapattal készülök. A menedzserem természetesen dolgozik, ő áll kapcsolatban az érdeklődőkkel, de nekem az a feladatom, hogy minél jobb állapotban legyek, ezért a munkára koncentrálok. Ígérem, nem titkolózom majd, amint konkrétum történik az ügyemben, tájékoztatom a sajtót, s rajta keresztül a drukkereket.