Sportfogadás

Heti műsor – Minden szem férfi kézilabdázóinkon!

Újabb mozgalmas hét vár ránk a sport világában, hiszen folytatódnak a topligák küzdelmei fociban, valamint ezúttal is színvonalas tenisztornákkal kényeztetnek minket. Hab a tortán, hogy pénteken a férfi kézilabda-vb is kezdetét veszi!

Magyarország-Szerbia

Hétfő

A hét első napja több szempontból is fontos lesz, már ami a labdarúgás sportágát illeti. Egyrészt, hétfőre is maradt egy FA-Kupa, valamint egy Primera División találkozó, másrészt pedig fény derül arra, hogy ki nyeri az Aranylabdát, illetve, hogy ki kapja a Puskás-díjat.

Szintén nem elhanyagolható tényező, hogy folytatódik a felkészülés az Australian Openre, Sydney-ben például mindkét nem teniszezői versenyeznek, ráadásul Aucklandben további egy férfi, Hobartban pedig egy női tornát rendeznek.

Kedd

A labdarúgás szerelmesei kedden sem fognak unatkozni, mivel folytatódik az angol Ligakupa, a Coppa Italia, valamint a Copa del Rey is. Ennek keretében olyan együttesek lépnek majd pályára, mint a Valencia, a Málaga, vagy éppen a Lazio.

Mindemellett kedden folytatódik a női kosárlabda Euroliga is, ahol a Győr csapatára nehéz meccs vár, hiszen a kisalföldiek a moszkvai Szpartakhoz látogatnak.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381991  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381996  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1372627  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1373709  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1372911  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1378466  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381994 

 

Szerda

A szerdai nap ismét a kupasorozatoké lesz, hiszen a korábban már említett sorozatokban újabb mérkőzéseket rendeznek. Külön öröm, hogy ezúttal a felhozatal is jobb lesz, hiszen többek között pályára lép a Real Madrid, a Chelsea, a Juventus, valamint a Milan is, utóbbi kettő ráadásul egymás ellen.

Szerdán érdemes lesz odafigyelni vízilabda-csapatainkra is, ugyanis mind az Eger, mind a Szeged medencébe száll a Bajnokok Ligájában.

Mindemellett a téli sportok szerelmesinek figyelmébe ajánljuk a síugró Világkupa újabb állomását, amelyet Wislában rendeznek majd.

Csütörtök

A szokásosnál valamivel gyengébb lesz a labdarúgás-kínálat csütörtökön, azonban ezúttal is láthatunk majd két gigászt, mivel mind a Barcelona, mind az Atlético folytatja szereplését a Király-Kupában.

A csütörtöki napot a Sopron női kosárlabda-csapata teszi teljessé, amely csakúgy, mint a Győr, az Euroligában lép pályára, méghozzá Olaszországban, a Schio otthonában.

Péntek

Pénteken már ismét sok-sok bajnoki vár ránk, hiszen folytatódik a Ligue 1, valamint a Primera División is.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy kezdetét veszi a spanyolországi férfi kézilabda világbajnokság, a nyitómeccsen a házigazdák Algériával csapnak össze.

Mindemellett magyar vonatkozása is lesz a napnak, hiszen a Sapa Fehérvárra újabb EBEL-meccs vár, méghozzá a Znojmo ellen, hazai környezetben.

Szombat

A hétvége első napján temérdek bajnoki mérkőzést rendeznek Európa-szerte, így aztán bőven lesz mit néznünk, illetve lesz mire fogadunk. Pályára lép többek között a Chelsea, a Tottenham, a Lille, a Lyon, az Inter, valamint a Real Madrid is, így aztán biztosan nem fogunk unatkozni.

A férfi kézilabda vb-n szombaton igazi meccsdömpingre számíthatunk, hiszen összesen 11 találkozót bonyolítanak le, ráadásul a magyar válogatott is bemutatkozik, méghozzá Egyiptom ellen. Ezt a mérkőzést természetesen élő, szöveges formában közvetíti a hatharom.com! Ha már a csapatsportoknál tartunk, akkor mindenképpen érdemes megemlíteni, illetve nyomon követni a Szolnok aktuális Adria Liga-mérkőzését, az Olaj kosárlabda-csapata  Montenegróba, a Podgoricához látogat.

Minden bizonnyal szombaton a téli sportok kedvelői is találnak ínyükre való programot, hiszen az alpesi sí Világkupa keretein belül a férfiak Adelbodenben, míg a nők St. Antonban mérik össze tudásukat. Mindemellett a síugrók világkupája is folytatódik, méghozzá Zakopanéban.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229337  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260331  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287164  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229333  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229329  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260338  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260333  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287162  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287161 

 

Vasárnap

A hetet igazi rangadókkal zárjuk majd, a Premier League-ben ugyanis Manchester United-Liverpool, majd Arsenal-Manchester City összecsapásokat rendeznek, a hatharom.com pedig mindkét mérkőzést élőben közvetíti!

A férfi kézilabda vb keretein belül hat mérkőzésre kerül sor vasárnap, és bár a magyar csapat pihenni fog, így is izgalmasnak ígérkezik ez a játéknap.

A hét programját a Dakar-rali, valamint az NBA napi küzdelmei teszik teljessé, és akkor még nem említettük meg, hogy hétvégén folytatódik az NFL rájátszása is!

A hatharom.com heti élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
01.12. Kézilabda Magyarország-Egyiptom 19:00
01.13. Labdarúgás Manchester United-Liverpool 14:30
01.13. Labdarúgás Arsenal-Manchester City 17:00