Manchester City

Balotelli tanulhat tőlem - Tévez

A Manchester City argentin csatára, Carlos Tévez saját elmondása szerint igyekszik segíteni Mario Balotellit abban, hogy gyorsan túl legyen a mostani nehéz időszakán.

A balhéival rendszeresen, a jó játéka miatt elég ritkán a címlapokra kerülő olasz csatár az előző héten azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy edzésen nekiment az őt kritizáló menedzsernek, Roberto Mancininek, de Tévez szerint nem volt nagy jelentősége az esetnek.

Carlos Tévez és Mario Balotelli a Manchester City edzésén 2012-ben.

"Ilyen dolgok minden klubnál történtek, ahol voltam, de itt a Citynél állandó reflektorfényben vagyunk, főleg Roberto és Mario. Szóval itt ezek az esetek mindig a középpontba kerülnek, pedig mindenhol van hasonló" - mondta az argentin az ügyről.

A szintén nem túl könnyű természetéről ismert játékos elmondása szerint igyekszik a lehető legtöbbet segíteni csapattársának: "A pályán és azon kívül is sokat beszélgetek Marióval. Nekem is megvolt az az időszakom, amiben most van. Mindig szeretnék segíteni neki, hogy túl lehessen az ilyen dolgokon, és ne kövesse el azokat a hibákat, amiket én elkövettem a múltban. Mario jól dolgozik. Próbál fejlődni, és játékosként mindig van erre lehetőség."