NB I

A Videoton szerződést bontott Paulo Sousával - hivatalos

A Videoton FC vezetése és Paulo Sousa vezetőedző szerződést bontott, a tréner családi okokból döntött úgy, hogy távozik.

Sousa távozik a csapattól

A Videoton hivatalos honlapján adta közzé a hírt, hogy távozik a csapattól a portugál tréner.

"Elválunk egymástól... A sikeres őszi szezon után és a csapat töretlen szakmai fejlődése közepette sajnálattal kell hírt adnunk arról, hogy a Videoton FC vezetése és Paulo Sousa vezetőedző szerződést bontott. Paulo Sousa családi okokból döntött úgy, hogy távozik csapatunktól.
A szerződésbontás a szerződés szabályainak megfelelően, az európai standardok szerint zajlott, a két fél között nincs jogi vagy egyéb jellegű vita.
A klub tulajdonosa és vezetése szívből köszöni Paulo Sousának a csapat érdekében vállalt szenvedélyes és áldozatos munkáját. Ennek a munkának az eredményei önmagukért beszélnek - a Videoton FC Paulo Sousa szakmai vezetésének és maximalizmusának köszönhetően térhetett vissza az európai labdarúgás felső mezőnyébe.
Klubunk napokon belül bejelenti döntését az új vezetőedző személyéről
" - olvasható a vidi.hu-n.

Ahogy arról beszámoltunk már, a tréner utódja a 38 esztendős Sergio Conceicao jelenleg a portugál élvonalban szereplő Olhanense vezetőedzője lehet.