La Liga

Nem tudhatjuk, Neymar hogy viszonyulna a csapathoz - Pedro

  • SZA

A Barcelona szélsője, Pedro szerint nem biztos, hogy nagy siker lenne a Santos sokadik Pelé-utódjának, Neymarnak a gránátvörös-kékekhez igazolása. A világ- és Európa-bajnok ugyanis kételkedik abban, hogy tudna a katalánokhoz beilleszkedni a húszéves támadó.

Tudjuk, hogy a képesség megvan benne arra, hogy itt játsszon. De az ember nem tudhatja, hogy viszonyulna a csapathoz” – nyilatkozta a Copénak a 25 éves kétszeres Bajnokok Ligája-győztes. „Amit tudunk róla, hogy az egyik legjobb játékos a világon, és megérdemli, hogy a legjobb csapatban játsszon.

Pedro csapatának a bajnoki tabellán megszerzett hatalmas előnyéről is beszélt: „Elég nagy távolság van közöttünk és a mezőny között. Sok pontot veszíthetünk, de megpróbáljuk megtartani a különbséget. A csapat ugyanazzal az ambícióval fog pályára lépni, mint általában.

Ebben Tito Villanova visszatérése is segítheti őket. „Látni Titót, ahogy vezet minket, a lehető legnagyobb öröm. Remélem, ott lesz vasárnap (az Espanyol elleni városi rangadón – a szerk.) a kispadon, mert ez mérhetetlen fontos nekünk.