Átigazolás

Az angliai visszatérést fontolgató Kalou-t a Pool és a West Ham is szívesen látná

Salomon Kalou, a francia Lille OSC támadója elárulta, hogy a Liverpool és a West Ham United is igényt tartana az aláírására a januári átigazolási szezonban. Az elefántcsontparti válogatott tavaly nyáron a Chelsea-től költözött Franciaországba, négyéves szerződést kötött a Lille-lel, ám a következő hetekben úgy is dönthet, hogy visszatér a Premier League-be.

Salomon Kalou rövidesen újra a Premier League-ben rúghatja a bőrt

Annak ellenére, hogy Kalou az ősszel mindössze három gólt szerzett 18 bajnoki fellépésén, angol csapatok egész sora áll sorba érte, a Lille pedig a hírek szerint 3,5 millió euró körüli összegért meg is válna tőle.

A Liverpool és a West Ham érdeklődése mellett a Queens Park Rangers és az Everton is szívesen látná soraiban a 27 esztendős játékost, aki januárban az Afrikai Nemzetek Kupáján bizonyíthat Elefántcsontpart színeiben.

"Hízelgő számomra azon lista, melyen az irántam érdeklődő csapatok neve olvasható" - mondta őszintén Kalou. "Ez azt jelenti, nem is vagyok olyan rossz játékos, mint ahogy néhányan gondolják. A Liverpool és a West Ham két kiváló együttes."