Átigazolás

Nem csak csapatát, családját is Milánóban hagyta Pato

  • SZA

Alexandre Pato, a Milanból Brazíliába, a Corinthians csapatához igazoló brazil támadó nem csupán csapatát hagyta ott, amikor a hazaköltözés mellett döntött. A 23 éves csatár ugyanis családját is Olaszországban „felejtette” – mint ismert, barátnője az a Barbara Berlusconi, aki a Milan igazgatótanácsának elnöke, „apósa” pedig Silvio Belusconi, a Diavolo tulajdonosa, volt olasz miniszterelnök.

A 15 millió euróért hazatérő csatár így nemcsak csapattársai miatt érzékenyült el a pénteki edzést megelőző elköszönésekor. „Képtelen vagyok beszélni. Úrrá lettek rajtam az érzelmek. Mindenkitől elbúcsúztam, de köszönetet szeretnék mondani a Milan-szurkolóknak is.

Ehhez képest barátnője, Barbara Berlusconi sokkal kimértebb volt, amikor kedveséről beszélt. „A klub és a játékos elérte azt, amit akartak. A csapat érdekei mindig előbbre valók, mint a magánéletem. Mint ahogy tavaly is, úgy most sem szóltam bele az ügybe. Pato azért nem igazolt akkor a Paris Saint-Germainba, mert sem ő, sem az édesapám nem voltak teljesen meggyőződve a transzfer hitelességéről.

Hogy a kapcsolatunkkal mi lesz? Egy boldog és nyugodt pár vagyunk, a Milánó és Sao Paulo közötti távolság nem ijeszt meg bennünket.