Sportfogadás

Heti műsor – Gőzerővel beindul a tenisz-szezon

Óriási izgalmakkal kecsegtet az újév első hete, mivel három-három férfi, illetve női tenisztorna veszi kezdetét, így gyakorlatilag mindenki megkezdi a felkészülést az idény első Grand Slam-viadalára, az Australian Openre.

Novak Djokovics

Hétfő

Amint azt már a bevezetőben elmondtuk, a hét első napján egyenlő elosztásban összesen hat tenisztorna veszi kezdetét. A hölgyek Brisbane-ben, Shenzenben és Aucklandben mérkőznek meg egymással, míg a férfiak a Brisbane-Chennai-Doha háromszögben pofozzák a labdát.

Ha valaki esetleg otthon töltené a Szilvesztert, ajánljuk figyelmébe az NBA speciális programját, amelynek keretében hat mérkőzést rendeznek.

Kedd

Újév alkalmából a legtöbb sportoló kimenőt kap, ez alól szinte csak az angol labdarúgó-bajnokságok szereplői képeznek kivételt, így kedden a Premier League-től kezdve egészen a Blue Square-ligákig mindenhol fordulót rendeznek, ennek köszönhetően temérdek sztárcsapat játékát tekinthetjük meg.

A hét második napján a téli sportok szerelmesei sem fognak unatkozni, mivel Münchenben folytatódik az alpesi sí Világkupa, míg a síugrók Négysáncversenyének második állomását Garmisch-Paternkirchenben bonyolítják.

Természetesen magyar vonatkozása is lesz a napnak, mivel a Sapa Fehérvár ismét jégre lép az EBEL-ben, méghozzá a Vienna Capitals vendégeként.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229328  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229325  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229319  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229323  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229317 

 

Szerda

Szerdán további három találkozóra kerül sor a Premier Leauge-ben, ennek köszönhetően olyan csapatokat láthatunk, mint a Chelsea, a Liverpool, vagy éppen a Newcastle. Mindemellett Skóciában sem maradhat el a szokásos újévi forduló, ahol az első osztályban öt találkozót bonyolítanak le.

Csütörtök

Csütörtökön rendkívül csendes napra számíthatunk, világszerte mindössze két tétmérkőzést rendeznek, Portugáliában a Freamunde és a Belenenses találkozik egymással, míg Skóciában a Hearts és a Hibernian méri össze tudását.

Péntek

Pénteken már visszakapunk valamit a megszokott menetrendből, a Primera División például a Zaragoza-Betis találkozóval folytatódik, Angliában pedig alsóbb osztályú mérkőzéseket rendeznek, míg Kenya és Burundi Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőn találkozik egymással.

Mindemellett téli sportok szempontjából is izgalmakat ígér a pénteki nap, mivel a hölgyek Zágrábban folytatják az alpesi sí Világkupát, a Négysáncverseny pedig Innsbruckban folytatódik.

Ami azonban mindennél fontosabb, hogy férfi kézilabda-válogatottunk megkezdi szereplését a csehországi felkészülési tornán, méghozzá Lengyelország ellen.

A napi programot a Sapa Fehérvár újabb EBEL-mérkőzése teszi teljessé, amely ezúttal hazai pályán szerepel, a Salzburg ellen.

Szombat

Szombaton temérdek mérkőzést rendeznek Európa-szerte, folytatódik a Primera División, a Serie A, valamint az FA-Kupa is, így jó néhány Dávid-Góliát csatát láthatunk majd.

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombaton Csehországgal játszik az Újév Kupán, míg a Szolnok kosárlabda-csapata a Siroki Brijeget fogadja Adria Liga találkozón.

Az amerikai sportok szerelmesei előre dörzsölhetik tenyerüket, mivel megkezdődik az NFL rájátszása, a Wild Card Hétvége első napján a Houston-Cincinnati és Green Bay-Minnesota rangadókat rendeznek.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260325  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287152  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1373585  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260319  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260321  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260323  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287156  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287154  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1373714 

 

Vasárnap

A hét utolsó napjára is maradt néhány fontos mérkőzés, így láthatjuk többek között a Barcelona, a real Madrid, az Atlético madrid, a Milan, a Juventus, valamint a Napolit is, utóbbit ráadásul a Roma ellen, egy hamisíthatatlan vasárnap esti derbin.

A téli sportok kedvelői számára fontos dátum január 6-a, ugyanis ekkor fejeződik be Bischofshofenben a Négysáncverseny, a férfi alpesi sízők pedig Zágrábban mérik össze tudásukat.

Természetesen magyar szempontból is nagyon fontos lesz a vasárnap, mivel a Sapa Fehérvár és a férfi kézilabda-válogatott is pályára lép, előbbi az EBEL-ben látogaz a Linzhez, utóbbi pedig Szlovákia ellen fejezi be szereplését az Újév Kupán.

Vasárnap az NFL következő körének párosításaira is fény derül, hiszen a Washington-Seattle és a Baltimore-Indianapolis találkozókkal befejeződik a Wild Card Hétvége, utóbbit pedig élőben is közvetítjük.

A hatharom.com heti élő közvetítése
Dátum Sportág Esemény Kezdés
01.06. Amerikai Futball Baltimore Ravens-Indianapolis Colts 19:00