Bulvár

Erdei százmilliókat bukhat, egyelőre csak a fia miatt nem válik

Könnyen lehet, hogy Erdei Zsolt végleg lezárja életének, Arabellával közös szakaszát. Az ökölvívó egyelőre csak fia miatt nem vált el feleségétől.

A Bors információja szerint a korábbi bokszvilágbajnokot kevésbé érdeklik az anyagiak, válás esetén viszont jelentős vagyonon kell osztozni. A magyar és az osztrák jog szerint a házasság ideje alatt szerzett vagyon néhány speciális esetet leszámítva közösnek számít, tehát azon fele-fele arányban kell osztozni. Márpedig az esküvő óta Erdeinek tizenegy jelentős meccse volt, közülük csak a DeAndrey Abron elleni meccsért – szaklapok szerint – bruttó százmillió forintot kaszált.

A család ismerősei szerint Erdei fejében már megfordult a válás gondolata, csak fia miatt nem mert lépni az ügyben. Ha válnak, Erdei búcsúzhat vagyona felétől és fizetheti a gyerektartást - rosszabb esetben asszonytartást is. Egy dolog azonban vigasztalhatja a bunyóst: a jog szerint Arabella csak akkor viheti magával külföldre közös gyermeküket, ha ebbe az apa is beleegyezik.