Bulvár

Lánykérésről spekulálnak a Wozniacki-McIlroy álompárnál

  • VNA

Ausztrál források szerint "jegygyűrűnek látszó tárggyal" a kezén szállt le Brisbane-ben a repülőről a korábbi világelső dán teniszező, Caroline Wozniacki.

A bulvár világában ritkán lehet tudni az információ hitelességéről dolgokat, így akár az alábbi hírt is kétkedve fogadhatjuk, mindenesetre ausztrál források fontos eseményről tudósítottak a dán teniszező, Caroline Wozniacki kapcsán. Az egykori világelső pénteken érkezett meg Brisbane-be, ahol a vasárnap kezdődő WTA tornán szerepel majd.

A két világhírű sportoló rendszeresen szerepet vállal a másik versenyein is - Fotó: Ross Kinnaird/Getty Images

A szezon első versenyére készülő Wozniacki párjával, a világranglista első - idén remek évet záró - golfozóval, az észak-ír Rory McIlroy-al érkezett, ráadásul éles szemű újságírók egy új, meglehetősen méretes gyűrűt fedeztek fel Caroline bal kezének gyűrűs ujján. Ez pedig akár annak a jele is lehet, hogy a 2011 júliusa óta együtt járó álompár tagjai között a karácsonyi időszak során akár eljegyzésre is sor kerülhetett. Hogy ebből a következtetésből persze mi az igaz, azt egyelőre nem tudjuk. De ha a brisbane-i torna előtti szombati sajtótájékoztató netán egy nagy volumenű bejelentést hozna, akkor ne mondjátok ránk, hogy mi nem szóltunk előre ...