Átigazolás

Távozik Spanyolországból a hűtlen középpályás

  • SZA

Mauricio Pellegrino távozása óta nincs túl jó viszonyban csapata vezetőségével Fernando Gago, a Valencia középpályása. A Real Madrid és a Roma egykori játékosa hamarosan követheti a kijáraton honfitársát, s újra a Boca Juniorsban köthet ki.

Újra útra kelhet Fernando Gago. A Valencia fedezete alig fél éve csatlakozott a Denevérekhez a Real Madridtól egy esztendő római kölcsönjáték után, de máris búcsúzhat a narancsok városától. Az argentin válogatott játékos azóta van átadólistán, hogy a Real Sociedadtól elszenvedett 5-2-es vereség honfitársa, Mauricio Pellegrino edzőségének végét jelentette. Amikor a találkozó után Manuel Llorente elnök közölte az öltözővel a hírt, akkor a szervező középpályás felállt a helyéről, s közölte, hogy el akarja hagyni a klubot.

Bár a héten Gago biztosította a csapat sportigazgatóját, Braulio Vazquezt és az új edzőt, Ernesto Valverdét újonnan feltámadt klubhűségéről, az argentin sajtóban megjelent idézetek felidegelték a csapat tisztviselőit. Arról nyilatkozott ugyanis a játékos hazája sajtójának, hogy szívesen visszatérne a Boca Juniorshoz. Vazquez és Valverde így érthető módon nem túl szívesen tartaná meg a 26 éves fedezetet, aki januárban mehet, amerre lát, ha letesznek érte három és fél millió eurót.