Bulvár

Prostituáltnak állt a háromszoros olimpikon futó

  • VNA

Magánéleti válsága és depressziója vezetett oda, hogy a korábbi olimpikon atléta, Suzy Favor Hamilton prostituáltként dolgozzon.

Különös bejelentést tett csütörtökön a háromszoros olimpikon amerikai futó, Suzy Favor Hamilton, aki egy korábbi internetes hírt igazolva elismerte, hogy kettős életet élt és pályafutása végeztével Las Vegasban dolgozott konzumhölgyként. A The Smoking Gun oldal által megszellőztetett információ (itt képekkel is alátámasztják értesüléseiket) tehát igaznak bizonyult, amelyet a most 44 éves Hamilton is elismert. "Nehéz időszakon mentem keresztül az utóbbi években, hiszen a házasságom és az életem is kihívásokkal volt tele, így belekényszerültem ebbe a helyzetbe" - áll a depresszióját elismerő egykori középtávfutó mikroblog oldalán közzétett közleményében.

A hétszeres amerikai bajnok Hamilton három olimpián (1992, 1996, 2000) vett részt versenyzőként, érmet azonban nem sikerült szereznie. "Nem várom el az emberektől, hogy megértsenek, de az okok valószínűleg a depressziómban keresendőek" - teszi hozzá Hamilton, aki Los Angelesben, Houstonban és Chicagóban is dolgozott az utóbbi években prostituáltként. A honlap értesülései szerint hatszáz dolláros órabérért cserébe nyújtotta szolgáltatásait. A korábbi atléta elmondása szerint eddig csak a férje tudott a munkájáról, aki próbálta is lebeszélni róla, de kevés sikerrel. Hamilton "Kelly Lundy" művésznéven vállalt munkát, de "ügyfelei" előtt nem csinált titkot valós életéből - vélhetően közülük került ki az is, aki végül felfedte őt a bulvársajtónak.

A hír után a Disney cég visszamondta azt a promóciós munkát, amelyre felkérték Favor Hamiltont, ő lett volna ugyanis jövőre a Disneylandben szervezett félmaratoni futóverseny egyik fővédnöke. Hamilton korábban igen népszerű futó volt az Egyesült Államokban, a 2000-es évek elején többek között a Nike és a Reebok cég is forgatott vele reklámfilmeket.