Primera División

Semmi kockázat nincs Messi szereplésében, játszani fog vasárnap - Vilanova

  • SZA

Játszhat Lionel Messi a Barcelona Betis elleni vasárnapi bajnokiján - jelentette ki Tito Vilanova. Az argentin így tovább kergetheti majd Gerd Müller csúcsát: a Nemzet Bombázójától mindössze egyetlen góllal van elmaradva (85-84), ami az egy naptári évben szerzett találtatokat illeti.

A Barcelona vezetőedzője, Tito Vilanova a klub sajtótájékoztatóján erősítette meg, hogy játszani fog Lionel Messi a katalánok vasárnapi, Real Betis elleni bajnokiján. Amint az ismeretes, a háromszoros Aranylabdás támadó a gránátvörös-kékek Benfica elleni, amúgy tét nélküli Bajnokok Ligája mérkőzésén szenvedett súlyosnak tűnő térdsérülést, amikor a 84. percben a lisszaboniak kapusának, Arturnak ütközött.

,,Ha csak a legcsekélyebb rizikó is lenne a szerepeltetésével, Messi nem utazna el a meccsre" - mondta Vilanova. ,,De erről szó sincsen. Ha valaki elutazik a csapattal, az azt jelenti, hogy készen áll a játékra. Ez van az ő esetében is, igaz, azt majd holnap meglátjuk, hogy képes-e kilencven percet játszani, vagy sem."