Bundesliga

A Wolfsburg edzője szerint jobbak lesznek Dortmundban, mint a City

A VfL Wolfsburg vezetőedzője meglepően hangzó kijelentést tett a napokban. Lorenz-Günther Köstner a Wolfsburger Allgemeine Zeitungnak azt nyilatkozta, hogy csapata nagyobb ellenállást fejt ki a Dortmund elleni hétvégi bajnokin, mint a Manchester City tette azt a hétközi Bajnokok Ligája meccsen.

Lorenz-Günther Köstner első meccsén vezetőedzőként a Wolfsburgnál

"Minden játékosom számára a lehető legjobb érzés lehet a Dortmund stadionjában játszani" - mondta Köstner, aki saját csapatát erősebbnek tartja, mint a Manchester Cityt, amely hét közben 1-0 arányban alulmaradt a Signal Iduna Parkban. "Mindenki mérget vehet arra, hogy a Dortmund egy teljesen már mentalitású ellenfélre számíthat szombaton. Amit a Manchester City kedden teljesítmény néven előadott egyenesen kamu volt, egy német csapat így egyáltalán nem léphet pályára" - tüzelte övéit Köstner.

Lorenz-Günther Köstner nyolc fordulót követően vette át a marsallbotot Felix Magathtól a Wolsburg csapatánál, a Farkasok azóta hét meccsen három győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel tizenegy pontot mutathatnak fel.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/bundesliga-I-2012-2013/1239603