Férfi kézilabda BL

Meg tudtuk találni az üres területeket - Skaliczki László

A Pick Szeged megszerezte második győzelmét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A horvát Zagreb elleni mérkőzésen 26-24-re nyert a magyar csapat.

A találkozót követően a két vezetőedző a Délmagyarnak nyilatkozott.

Skaliczki László: "Korrekt, férfias meccs volt, mindkét csapat szépen játszott. A meccs előtt tudtuk, hogy mire számíthatunk, a szeptemberi meccshez képest jobban ismertük az ellenfelet. Meg tudtuk találni az üres területeket, azokat a helyzeteket, amelyekből eredményesek tudtunk lenni. A Zágráb második félidei védekezése ellen fiatal átlövőink többet hibáztak, türelmetlenek voltak, emiatt könnyű gólokat kaptunk, és szoros lett a vége. Kapusaink kiválóan védtek, támadásban pedig Sulc és Larholm kettőse vezetett eredményre."

Slavko Goluza: "Fiatal csapatommal pontokért jöttünk Szegedre, nyerni szeretünk volna, de nem sikerült meglepetést okoznunk. Veszprémi játékosént több nagy meccset is játszotam itt, a játékosaim figyelmét fel is hívtam az atmoszférára, de ennek ellenére megfogta őket ez a környezet, a körítés. Az első félidőben gyengén játszottunk, a védekezésünk laza volt, sok helyet hagytunk. A második félidőben javult a játékunk, de ez sem volt elég a sikerhez. Csapatomnak jó tapasztalat volt ez a meccs, és bár kikaptunk, a meccs hangulata miatt jó érzéseim is vannak."