Orosz foci

Dzsudzsák gólt szerzett, remekelt a Dinamo Moszkva

A Dinamo Moszkva 3-0-ra nyert otthon a Rubin Kazany ellen az orosz Premjer League 18. fordulójának szombati játéknapján. A fővárosi gárda második találatát Dzsudzsák Balázs szerezte.

Dzsudzsák

Remek formában, zsinórban három győzelemmel a háta mögött fogadta a Dinamo Moszkva a Rubin Kazanyt. Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára a hazai egyletben, amely az első félidőben elsöpörte ellenfelét. Először a magyar szélső került helyzetbe, 22 méterről leadott szabadrúgása a bal sarok mellett suhant el, majd a 20. percben gólt szerzett a moszkvai alakulat. Jobbról érkezett egy beadás, Szolovjev a túl oldali ötösről középre fejelt, Juszupov pedig hat méterről, előrevetődve a kapuba bólintott (1-0). Tíz perccel később nem tudott felszabadítani a vendégvédelem, a labda Dzsudzsákhoz került, aki a jobb összekötő helyéről, 12 méterről a hosszú sarokba bombázott (2-0).

A 70. percben ismét hibázott a Rubin védelme, röviden szabadítottak fel, Kuranyi pedig 18 méterről a léc alá durrantott (3-0). Dzsudzsák a 76. percben kakaskodásért sárga lapot kapott, majd szinte azonnal lecserélte őt Dan Petrescu vezetőedző.

A Dinamo sorrendben negyedszer nyert, és a kilencedik helyen áll.

Premjer League
18. forduló
Dinamo Moszkva-Rubin Kazany 3-0 (2-0)
Gól: Juszupov (20.), Dzsudzsák (30.), Kuranyi (70.)
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1221754