Magyar Kupa

Szentes Lázár szombaton visszavágna a Honvédnak

A Budapest Honvéd 2-1-re nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szerdai visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé.

"Minden mérkőzésen arra törekszünk, hogy fejlődjön a csapat. A hétvégén ugyanez az ellenfél vár majd ránk, és valószínűleg négy olyan játékosuk is játszani fog, akik még a mai napon pályára lépőknél is jobbak. Minden meccsen megpróbáljuk a maximumot kihozni magunkból, a legjobb eredményt elérni. Persze elkövetünk hibákat, de azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk. Főleg az első félidőben mutatott gyors passzjátékunkkal vagyok elégedett, a labdaszerzéseink után gyorsan és jól kontráztunk. Nagy hálával tartozunk a szurkolóinknak, akik Miskolcra is elkísérték a csapatot, és végig hallani lehetett a hangjukat" - idézi a honvedfc.hu Marco Rossi vezetőedzőt.

"Az első félidőben a korai gól eldöntötte a továbbjutást, és kihúzta a hitet és a meggyőződést a csapatból, hogy lehet esélyünk. Ettől függetlenül akadtak helyzeteink, ezeket azonban nem rúgtuk be. Szombaton ez másképp lesz, és fordított eredmény születik majd" - mondta Szentes Lázár, a DVTK edzője.