Kaposvár

Jó úton haladunk, és ezt az eredmények is igazolják - Bank István

Debrecenben zárja az évet a Kaposvár. Az NB I 17. fordulójában a bajnok otthonában lép pályára a Rákóczi, és az elmúlt hetek sikerei után a klubnál bíznak az eredményes folytatásban.

"Mindenképpen érezzük, hogy jó úton haladunk, és ezt az eredmények is igazolják – mondta a zöld-fehérek csapatkapitánya, Bank Istvánt a klub hivatalos honlapjának. - Jól sikerült a legutóbbi hat mérkőzés: egy vereség és egy döntetlen mellett négy alkalommal is győztesen hagytuk el a játékteret. Örülünk, hogy hazai pályán is örömet tudtunk szerezni a közönségnek, és fontosnak tartom, hogy idegenben is jól teljesítettünk. Azt hiszem, bizonyította a csapat, hogy képes a jó eredmények elérésére."

"Az elmúlt hónapokban a csapat tényleg csapattá érett, egymásért küzdünk a pályán, és most már többször előfordult, hogy a győztes gólt is mi szereztük..."

A védő kemény csatára számít a Loki otthonában. "Bízom benne, hogy van még bennünk erő. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok: a Debrecen annak ellenére, hogy nincs formában, győzelemmel szeretné zárni a szezont, és mindent meg is tesz majd, hogy ez így is legyen. Mi pedig azért küzdünk majd, hogy mi nyerjünk."

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/otp-bank-liga-nb-i-2012-2013/1252520