Premier League

Harry Redknapp gól nélküli döntetlennel kezdett a QPR kispadján

A QPR a hétvégén kinevezett Harry Redknappel a kispadon játszott 0-0-s döntetlent a Sunderland otthonában a Premier League 14. fordulójában. A keddi játéknap másik találkozóján az Aston Villa egy hajrában szerzett góllal győzte le a Readinget.

Mint ismert, Harry Redknappet nevezték ki a Queens Park Rangers menedzserének az elbocsátott Mark Hughes utódaként. A szakember a Sunderland otthonában mutatkozott be és kis híján meg is szerezte a csapata a vezetést, a 12. percben azonban Cissé lövését Mignolet védte nagy bravúrral.

A másik oldalon is akadt lehetőség, Cuellár lövése szállt el a léc felette negyedóra után. A félidő legnagyobb helyzetét is a QPR hagyta ki: Taarabt került helyzetbe, a hazaiak kapusa azonban a gólvonalon megállította a labdát. A félidő vége előtt Granero szögletét Nielsen fejelte nem sokkal mellé.

A második félidő első veszélyes jelenete is egy szöglet után adódott: Fletcher fejesét Greennek kellett védenie. A másik oldalon M'Bia jobb lábas lövése süvített el a kapufa mellett. A második félidőben patthelyzet alakult ki, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. Maradt a 0-0-s döntetlent

A keddi játéknap másik találkozóján az Aston Villa egy hajrában szerzett góllal győzte le a Readinget.

Premier League
14. forduló
Sunderland-QPR 0-0
Aston Villa-Reading 1-0
Gólszerző: Benteke (80.)