La Liga

Négyet vágott az Atlético Madrid, kilenc emberrel fejezte be a Sevilla

Az Atlético Madrid 4-0-ra verte otthon a 20. perctől emberhátrányban játszó Sevillát a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi meccsén.

Atlético

Gyakorlatilag a 20. percben eldőlt a meccs, amikor a játékvezető jogos büntetőt ítélt az Atlético Madridnak, ám kissé elhamarkodottan kiállította a Sevilla játékosát, Faziót. A vendégek kétszer is szabálytalankodtak a 16-oson belül Falcaóval szemben, a játékvezető 11-est adott a hazaiaknak és piros lapot mutatott fel Faziónak. A büntetőt Falcao a léc alá vágta (1-0). A 40. percben jött a második hazai gól, Falcao hozta fel középen a labdát, jobbra tolta Arda Turannak, aki centerezni próbált, Szpajics azonban belevetődött és lábáról saját kapujába pattant a labda (2-0). A 44. percben Diego Costa a jobb oldalon átjátszott két bizonytalankodó védőt, középre emelt, Koke pedig hét méterről a hálóba lőtt (3-0).

A második félidőben visszavett a lendületből az Atlético Madrid, így eseménytelenül csordogált a meccs, a 83. percben egy szabálytalanságot követően Rakiticset is kiállították, kilenc emberrel fejezte be a meccset a Sevilla. A ráadásban negyedszer is betalált a hazai sereg, Palopról kipattant egy távoli löket, Arda Turan Miranda elé passzolta, aki az üres kapuba helyezett (4-0).

Diego Simeone együttese ezzel a sikerrel nyolc pontra növelte előnyét a második helyen a Real Madriddal szemben. A két csapat szombaton a Bernabéu Stadionban meccsel. A Sevilla a 11. helyen áll.


 

La Liga
13. forduló
Atlético Madrid-Sevilla 4-0 (3-0)
Gól: Falcao (22. - 11-esből), Szpajics (40.), Koke (44.), Miranda (90.)
Kiállítva: Fazio (20., Sevilla), Rakitics (83., Sevilla)
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260222