Serie A

El Shaarawy a Juventus orra alá is borsot törhet

megosztom

Szombaton kezdődik, és hétfőn két találkozóval ér véget a Serie A 14. fordulója, így három napon át fogadhatunk olasz focira. A hétvége legnagyobb rangadója természetesen a Milan-Juventus lesz majd, azonban nem mehetünk el szó nélkül a többi találkozó mellett sem.

Stephan El Shaarawy

A hét tutija
Pescara-Roma

Amint az várható volt, a Pescara gárdája újonc létére a bennmaradásért fog harcolni, illetve már harcol is. A hazaiak legutoljára három fordulóval ezelőtt a Parma együttesét győzték le, azóta viszont becsúszott már két vereség is, ráadásul a Juventus elég szépen megruházta a Pescarát.

A Roma már-már irreális over-sorozata egészen az előző fordulóig tartott, amikor Tottiék „csak” 2-0-ra nyertek hazai pályán a szintén újonc Torino ellen. A fővárosiak csatárai elképesztő formában vannak, az elmúlt hét forduló során minden alkalommal legalább két gólt szereztek, ezt a tippet pedig elsősorban erre alapozzuk.

Jó esélyt látunk arra, hogy ez a sorozat folytatódjon, márpedig ha ez megtörténik, akkor szinte kizárt, hogy a támadásban impotens Pescara ne kapjon ki hazai környezetben.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1287104 

 

Pescara-Roma
Hathárom-tipp: Roma
Iroda: Betfair @1.61
Iroda: Pinnacle @1.60
Iroda: Unibet @1.54

A hét lutrija
Palermo-Catania

Összességében azt lehet mondani, hogy ezen a héten nincs túl egyszerű dolgunk, ha meglepetésre akarunk fogadni, viszont a Catania pontszerzésében látunk némi fantáziát.

A hazaiak minden bizonnyal nem fogják kitenni a kirakatba eddigi teljesítményüket, mivel 13 forduló alatt csak két sikert könyvelhettek el, így csak 16. helyen áll a Palermo. Ezzel szemben a Catania kiválóan teljesít, 13 forduló alatt 19 pontot gyűjtött, ráadásul négy bajnoki óta veretlenek is a vendégek, pedig olyan csapatokkal találkoztak ezen időszak alatt, mint a Lazio vagy az Udinese.

Tény, hogy a Catania idén még nem nyert idegenben meccset, viszont a nyerni szinte képtelen Palermo otthonából jó eséllyel pontot rabolhatnak a vendégek.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1287102 

 

Palermo-Catania
Hathárom-tipp: Döntetlen vagy Catania
Iroda: Unibet @1.56
Iroda: Betfair @1.55
Iroda: Bwin @1.53

A hét gólszerzője
Stephan El Shaarawy

A hét rangadóját a Milan és a Juventus játssza egymással, ha pedig fontos mérkőzésről van szó, akkor szokás szerint érdemes El Shaarawy találatára fogadni. A fiatal játékos legutoljára a Napoli ellen mentett egymaga pontot a milánóiaknak, most pedig a Juventus ellen is bizonyíthat.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1287101 

 

Milan-Juventus
Hathárom-tipp: Stephan El Shaarawy gólt szerez
Iroda: Bet365 @2.75
Iroda: Bwin @2.10

Heti gólleső
Cagliari-Napoli

Rendhagyó módon ezúttal nem a Roma aktuális mérkőzésére tippelünk overt, hanem a Cagliari-Napoli találkozóra, ennek oka, hogy a 2.5-ös határon kínált 2.14-es odds erős túlzásnak tűnik számunkra.

A hazaiak védelme ugyanis nem túl acélos, az összes értelmesebb csapattól legalább két gól benyelt, ami nem túl jó előjel, ha a Napoli látogat a csapathoz. A másik oldal egyértelműen gólerős az elmúlt két bajnokin hat találatot szereztek Cavaniék , ráadásul a vendégek hétközben félig-meddig tartalékoltak is a hétfői bajnokira. Ha már megemlítettük a hat rúgott gólt az elmúlt két bajnokin, akkor azt is meg kell, hogy a Napoli ezeken a találkozókon négy találatot is benyelt, így ilyen körülmények között, ennyiért, szerintünk megéri overre fogadni.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1287098 

 

Cagliari-Napoli
Hathárom-tipp: Összes gólok száma – Over 2.5
Iroda: Betfair @2.14
Iroda: Pinnacle @2.13
Iroda: Bet365 @2.05

 

megosztom