DVTK

Szerettem volna jót alkotni Diósgyőrben - Sisa Tibor

A DVTK-tól távozó tréner nem látja tisztán, miért nem sikerült nagyot alkotnia, de idővel ki fog tisztulni számára a kép.

Sisa Tibor jót alkotott volna Diósgyőrben

A Budapest Honvéd elleni súlyos vereséget követően Sisa Tibor felajánlotta lemondását a DVTK vezetőedzői posztjáról, amelyet csütörtökön elfogadott a diósgyőri vezetés - adta hírül a klub hivatalos honlapja. A távozó Sisa Tibor a boon.hu-nak nyilatkozott a váltásról.

"Sok minden ellenére nyáron érzelmi döntést hoztam, mert elvakultan csak a DVTK címert láttam magam előtt - mondta a szakember a távozásáról. - Egy biztos: ha valakit nagyon bánt, ha valaki nagyon sajnálja, hogy most ez van, az én, Sisa Tibor vagyok. Igazából ettől többet nem szeretnék mondani, mert látni akarom, hogy mi történik ezután, és így talán választ kaphatok a miértekre. Mert amikor valaki valamiben benne van, nem mindig látja tisztán, mi folyik körülötte. De az idő és a távolság szinte mindig, mindenre választ ad, pár hét múlva többet fogok tudni, ki fog tisztulni a kép."

Az immár volt vezetőedző elmondta, nem ragaszkodott a kispadhoz, ezért is döntött úgy, ahogy döntött szerda este.

"Olyan ember vagyok, hogy ha kimondok valamit, akkor azt igyekszem mindig betartani, eszembe sem jutott, hogy visszavonjam a lemondásom az ügyvezetővel való egyeztetés során - folytatta a szakember. - A korábbi beszélgetésekkor abban maradtunk, hogy bizonyos dolgokon változtatni kívánok, amikre majd télen visszatérünk, de erre így már nem kerül sor. Szerettem volna jót alkotni Diósgyőrben, hiszem, hogy sikerülhetett volna… Folytatás? Most hazamegyek a szeretteimhez…"

A DVTK jelenleg a 9. helyen áll a bajnoki táblázaton, 20 ponttal.