Európa Liga

Nagy László csapattársaival együtt a helyszínen szorít a Vidiért

A helyszínen szorít a Videotonnak a belga Genk elleni Európa Liga-mérkőzésen az MKB Veszprém férfi kézilabda csapata.

Nagy László, a magyar férfi kézilabda-válogatott átlövője

A magyar sport apraja-nagyja felkerekedik, hogy kiszurkolja csütörtök este a Videoton továbbjutását az Európa Liga csoportköréből. A Genk elleni 19:00-kor kezdődő találkozóra a székesfehérvári klub képviselői meghívták az MKB Veszprém férfi kézilabda csapatának tagjait. Nagy László már a Basel elleni meccsen is a helyszínen szurkolt, így szívesen megy ki újra a Sóstói Stadionba a belga együttes elleni kulcsfontosságú derbire.

"Kellemes emlékeim vannak a Basel elleni találkozóról, fantasztikus hangulat volt. Tudjuk, hogy most döntő fontosságú meccset játszik a Vidi, reméljük, hogy sikerül kiszurkolni a továbbjutásukat. Biztos vagyok benne, hogy ez is hasonlóan remek hangulatú összecsapás lesz, mint a múltkori. Köszönjük a meghívást, nagy örömmel jövünk, és sok szeretettel várjuk a focistákat februárban a Veszprém Arénába." - nyilatkozta a vidi.hu-nak Nagy László.

A Vidi csapatkapitánya, Sándor György megtiszteltetésnek érzi, hogy a veszprémi kézisek a helyszínen szorítanak értük.

"Nagyon örülünk, hogy az MKB Veszprém férfi kézilabdázói is a helyszínen szurkolnak nekünk ezen a rendkívül fontos mérkőzésen. Megtisztelő számunkra, hogy a sűrű programjukba beillesztették a csütörtöki Sóstói meccsnézést, az pedig külön jó érzés, hogy egy nem labdarúgócsapat jön el szorítani a mi sikerünkért. Természetesen kérdés sem lehet, hogy tavasszal mi is a helyszínen fogunk szurkolni a fiúknak valamelyik BL-mérkőzésükön a Veszprém Arénában."

A veszprémi kézilabdázókon kívül a helyszínen drukkol majd Gyurta Dániel, olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, 10 NB I-es, valamint több NB II-es és NB III-as klub illetve utánpótlás-akadémia játékosai és képviselői, valamint jelen lesznek a székesfehérvári egyesületek, a SAPA Fehérvár AV19 jégkorong csapatának, az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatának és a Cornexi-Alcoa női kézilabda csapatának vezetői is.

A 19:00-kor kezdődő mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hatharom.com-n.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323840