Chelsea

Fernando Torres mellőzése okozta Di Matteo vesztét

Úgy tűnik, Fernando Torres mellőzése jelentette az utolsó cseppet a pohárban Roman Abramovicsnál. Angol médiainformáció szerint a Chelsea tulajdonosa azt követően döntött Roberto Di Matteo menesztése mellett, miután az olasz szakember nem jelölte a kezdőcsapatba Fernando Torrest kedden a Juventus elleni Bajnokok Ligája-meccsen.

A The Sun című bulvárlap értesülése szerint a Juventus elleni Bajnokok Ligája meccs előtt a Chelsea vezetői figyelmeztették Roberto Di Matteót, miszerint a gárda tulajdonosa, Roman Abramovics a pályán szeretné látni az 50 millió fontért szerződtetett Fernando Torrest. Hozzátették, immár az állásával játszik, de az olaszt nem hatotta meg a tanács, csak a kispadra jelölte a spanyol csatárt.

Az eredmény ismert, a Chelsea kikapott Torinóban és ezzel gyakorlatilag bevégezte a Bajnokok Ligájában, Di Matteót pedig menesztették. Úgy fest, az angol csapat lesz az első olyan címvédő a sorozat történetében, amely nem éli túl a csoportkört. Eközben a Premier League-ben sem parádézik a sereg, a legutóbbi négy meccsén nem tudott nyerni a Chelsea.