Karrier

Nem könnyű Balotellivel, aki olyan jó lehetne, mint Messi és Ronaldo - Mancini

Roberto Mancini, a Mancheste City menedzsere szerint ha megváltozna Mario Balotelli hozzáállása, akkor ő lehetne a Premier League válasza Lionel Messire és Cristiano Ronaldóra.

Balotelli

Balotelli nem csupán a pályán nyújtott teljesítményével irányítja magára rendszeresen a figyelmet, hanem azon kívül is gyakran reflektorfénybe került. Utóbbinak aligha örülnek a Manchester City vezérei, a csapat menedzsere, Roberto Mancini legalábbis számos alkalommal megbüntette csatárát.

"Balotellinek minden képessége adott ahhoz, hogy egyike legyen a világ legjobb labdarúgóinak - mondta Mancini. - Ha végre megérti, hogy keményen kell dolgoznia, akkor olyan lehetne, mint Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo. Balotelli csak 22 éves, de gyorsan múlnak az évek. Mindig a munkájára, a futballra kellene koncentrálnia, nem pedig más, felesleges dolgokra. Képes arra, hogy a következő héten két gólt vágjon, de arra is képes, hogy ezen a meccsen kiállítsák. Nem könnyű vele nap mint nap együtt dolgozni, mert menedzserként 22 játékosra kell figyelnem. Balotelli a pályán kívül fantasztikus figura. Néha viszont nem érti meg, hogy a munkája mennyire fontos, de remélem hamarosan felfogja."