NB I

Megérdemelten nyert a Kaposvár - Moniz

A Kaposvár hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi játéknapján. Ricardo Moniz, a Fradi vezetőedzője szerint megérdemelten nyert a Rákóczi.

"Ma semmi sem sikerült. Eddig erősségünk volt, hogy sokat birtokoljuk a labdát, ám ezúttal ezt sem tudtuk végrehajtani. Tudtuk, hogy ez hagyományosan nehéz meccs a Fradinak. Az elején csak kerestük magunkat, aztán ugyan sikerült átvenni az irányítást, ám magunkhoz képest kevés helyzetet dolgoztunk ki. Csukics elég mélyen játszott, míg a szélsőink nem tudták egy az egyben megverni embereiket. Ezen sajnos a második félidőben sem tudtunk változtatni, és a cserék sem segítettek. Mindent egybevéve, megérdemelten nyert a Kaposvár" - idézi a fradi.hu Ricardo Moniz vezetőedzőt.

"Felkészültünk a Ferencváros játékából. Megnyertük a párharcokat, ezen múlott a mérkőzés. A második félidőben, mikor kinyílt az ellenfelünk, jók voltak a kontráink. A kidolgozott helyzetek alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, de féltem, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát" - fogalmazott Prukner László, a hazaiak szakvezetője.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC - Ferencváros 1-0 (0-0)
Kaposvár, 4500 néző. v.: Solymosi
gól: Pavlovic (73.)
sárga lap: Kovács O. (12.), Okuka (76.), illetve Gyömbér (44.)
 
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Bank, Kovács O., Jánvári - Horváth T. (Zámbó 82.), Safaric, Pedro, Balázs B. - Oláh (Haruna 80.), Vrucina (Pavlovic 67.)
 
FTC: Jova - Jovanovics (Peric 65.), Otten (Orosz 78.), Besic, Bönig - Gyömbér, Csukics - Jenner, Józsi, Ionescu (Somalia 52.) - Böde