Felkészülés

Ibrahimovic nem az ollózós góljára a legbüszkébb

Svédország barátságos mérkőzésen 4-2-re nyert Stockholmban Anglia ellen. A hazai gárda valamennyi találatát Zlatan Ibrahimovic szerezte, utolsó találatát ollózva küldte a kapuba.

Zlatan

Zlatan Ibrahimovic az angolok elleni barátságos mérkőzésen közel 30 méterről ollózott a kapuba, a Paris-Saint Germain támadója négy gólt szerzett a 4-2-re megnyert összecsapáson. Ezzel a mérkőzéssel avatták fel az új stockholmi stadiont, a Friends Arénát.

"Szép gól volt az utolsó találat, nagyon örülök neki - értékelt a lefújás után Ibrahimovic. - Sok szép gólt rúgtam már karrierem során, de a válogatottban soha nem szereztem egy meccsen négy találatot. Ráadásul egy erős rivális, Anglia ellen sikerült. Élvezetes este volt, új arénában egy remek ellenféllel játszottunk. Amikor a hosszú indításra rajtoltam láttam, hogy a kapus kifutott. Gondolkoztam mit tegyek, aztán megvártam, amíg beleér a labdába és úgy döntöttem kapura rúgom. Egyébként az első gólomnak jobban örültem, mert az egy történelmi találat volt az új stadionban. Tényleg nem a legszebb, de büszke vagyok rá."