Átigazolás

Rodgers Theo Walcottot akarja, de Andy Carrollt nem

Brit sajtóhírek szerint a Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers három új csatár igazolását tervezi a januári transzferidőszakban.

A Liverpool nyáron kölcsönadta Andy Carrollt a West Ham Unitednek, és eladta Dirk Kuytot a Fenerbahcénak, majd sérülések miatt Luis Suárez maradt az egyetlen bevethető felnőtt játékos csatárposzton. Ez rá is nyomja a bélyegét a csapat játékára és eredményességére, így nem csoda, hogy Brendan Rodgers igazolni akar. Az már inkább meglepő, hogy Carrollt annak ellenére sem akarja visszahívni, hogy a vészhelyzetre hivatkozva megtehetné.

"Amikor beszéltünk, Andy azt mondta, hogy játszani akar, és gondolom, ez nem változna akkor sem, ha visszajönne. Úgyhogy nincs értelme visszahívnom, mert nem biztos, hogy eleget tudnám játszani, most pedig számítanak rá a West Hamnél" - mondta a menedzser.

Sajtóértesülések szerint inkább új játékosokat szerződtetne, és erre kapott is engedélyt a tulajdonosoktól. Állítólag komoly ajánlatot tehet Theo Walcottnak, ha az angol válogatott játékos nem hosszabbítja meg a kontraktusát az Arsenallal januárig.